Covid-19
Solutions

Een reeks professionele technologische toepassingen die het beheer van de Covid-19 regels in jouw bedrijf automatiseren. Want dat wil je uiteindelijk: hulp van experten die je toelaten weer te focussen op jouw basis activiteiten. Met de Hygiepole aan elke ingang zet je al een beschermende stap richting Covid-19 Proof bedrijf maar we hebben véél meer. Presence beheert de people flow in je bedrijf en omvat vier koppelbare modules: HygieAccess, DeskGuide, RoomGuide en Digital Signage. Onze hoogtechnologische touchscreens tillen conference calls naar een hoger niveau. Gedeeltelijk thuiswerken is Covid-19 Proof en verhoogt vaak de werkefficiëntie zeker met extra hulp van de Multifunctional@Home oplossing. De hele zomer kan je genieten van Summer Deals.

Is jouw bedrijf bestand tegen een tweede golf?

Voordelen

 • Bescherm de gezondheid
  Creëer een veilige werkomgeving voor alle medewerkers en klanten.

 • Meer tijd om te focussen op je core business
  We automatiseren processen zodat jij je met de hoofzaak kan bezighouden.

 • Meer kans dat je bedrijf niet in lockdown moet
  Je helpt het virus tegen te houden.

 • Geen gedoe met handmatig mensen tellen
  Alweer tijdswinst voor je bedrijf.

 • Zicht op het aantal mensen in je bedrijf
  Altijd zicht op de people flow in je bedrijf.

 • Privacy-proof technologie
  De privacy van je bedrijf en dat van je bezoekers is gewaarborgd.

 • Eenvoudig in gebruik
  Onze systemen zijn makkelijk te integreren. Onze experts blijven je begeleiden.

 • Onze experten begeleiden
  We luisteren, analyseren en adviseren.

‘Presence’ beheert de people flow in je bedrijf en omvat vier koppelbare modules.

Hygie Access

“De ‘HygiePole’ is een professioneel en aantrekkelijk interactief totemconcept voor elke ingang van je bedrijf dat je kan koppelen aan een ‘People Count’ systeem.”

HYGIEPOLE

 • Een dispenser voor ontsmettende schoonmaakdoekjes en/of een dispenser voor ontsmettende spray. Beide zijn van medische kwaliteit en bevatte tot 80% ethanol.
 • De schoonmaakdoekjes zijn van 100% recycleerbaar papier.
 • Een vlamdovende afvalbak
 • Een 21-inchscherm met ingebouwde LeftClick player om te communiceren met bezoekers en medewerkers (instructies, reclame, menukaarten, …)
 • Volledig geïntegreerd met LeftClick Narrow Casting, RoomGuide, DeskGuide en VisitorGuide
 • ICT normering ISO 27001 en NEN7510
 • Verkrijgbaar in jouw bedrijfskleur

PEOPLE COUNT

Via tellingsensoren kan je perfect meten hoeveel personen er in je gebouw of in een bepaalde ruimte zijn. Indien bijvoorbeeld voor een winkel of bedrijfskantine een maximaal aantal bezoekers is toegelaten, kunnen we op het scherm het aantal aanwezige bezoekers weergeven en automatisch aangeven dat er niemand meer binnen mag als het maximum bereikt is.

Hygiepole logo - classo

DeskGuide

“Door de 1,5 m regel is het op dit moment in kantoren passen en meten geblazen. DeskGuide helpt je hierbij. Zo heb je altijd zicht op de werkplekken van je pand.”

LEDPODS

 • DeskGuide geeft aan welke werkplek geboekt mag worden, i.v.m. 1,5 meter afstand.
 • De ledpods zijn gemonteerd op elke werkplek. Aan de hand van het kleur rood of groen zien je medewerkers op afstand welke werkplekken vrij zijn en of deze veilig zijn om aan te werken.
 • DeskGuide signaleert, indien gewenst, wanneer een werkplek na gebruik ontsmet moet worden. Schoonmakers kunnen een werkplek na reiniging dan weer “vrijgeven”.

Waar kan ik werken?

Aan de verlichtingskleur zien je medewerkers op afstand of werkplekken vrij en veilig zijn om te werken. Dit kan ook op een scherm dat je strategisch aan de inkom of op de vloer van de afdeling plaatst. Zo ziet iedereen die binnenkomt meteen waar er een plaats vrij is.

RoomGuide

“Je kan ervoor kiezen om alle vergaderzalen te laten schoonmaken na elke meeting. De onderhoudsdienst wordt automatisch verwittigd.”

KLEINE SCHERMEN

Zie snel welke vergaderruimte er vrij is. Met dit systeem kan je op afstand je ruimte boeken.

Te monteren tegen elke wand

Je kan meten hoeveel personen in een zaal aanwezig zijn zodat de verhouding tussen het aantal personen en de oppervlakte van de ruimte redelijk blijft.

Digital Signage

“We zetten door middel van professionele TV schermen uw eigen TV-kanaal op, waarop je de Covid richtlijnen, samen met ander boodschappen, kan blijven herhalen.”

Meer weten over ‘Presence’, het moduleerbare Covid-19 Systeem?

Alle technologie en communicatie in deze oplossingen(HygieAcces + DeskGuide + RoomGuide + DigitalSignage) worden aangestuurd door één en dezelfde software. Alle oplossing kan je dan ook modulair samenstellen, naargelang je behoeften en situatie.

Contacteer ons

Vergader op afstand: een efficiënte Covid-19 oplossing.

Videoconferentie

“Conference calls voelen bijna als real life. Een veel gevraagde tool nu we meer op afstand met elkaar werken.”

DIGITALE FLIPCHARTS EN SCHERMEN

Onze interactieve touchscreens voor grote en kleine ruimtes laten je teams intuïtiever en interactiever samenwerken. Brainstormen wordt leuker, vergaderen efficiënter, presenteren indrukwekkender.

Meer info

Gedeeltelijk thuiswerken kan de efficiëntie wel degelijk verhogen!

Multifunctional @Home

“Multifunctional@Home laat je toe om voor een vaste prijs een multifunctional bij je medewerkers te plaatsen. Geen verrassingen over print-, scan- en kopieerkosten van medewerkers thuis. Thuis werken en toch alle faciliteiten hebben alsof je op kantoor werkt.”

Meer info

SUMMERDEAL VOOR NIEUWE KLANTEN 

SUMMERDEAL VOOR KLANTEN

ONZE PARTNERS

Contacteer mij voor een demo