Met Office Guiding Solutions bieden wij technologische oplossingen om het efficiënte gebruik van je gebouwen en burelen te optimaliseren, te professionaliseren en de interne controle en beveiliging (naar GDPR vereisten) op punt te stellen. We maken hierbij gebruik van de zeer performante beheersoftware van LeftClick die compatibel is met alle veelgebruikte agenda- en FM-systemen. Zo bouwt onze oplossing naadloos verder op je huidige processen en systemen.

We combineren dit door professionele schermen, DeskGuide LED pods en RoomGuide-schermen te installeren op de juiste plaatsen in je bedrijf. Daarmee bieden we een hedendaagse beleving aan al je bezoekers en medewerkers.

Zo ben je zeker dat jouw kostbare kantoor- en vergaderruimte optimaal gebruikt wordt en zie je in één oogopslag de status van elke ruimte: wel of niet bezet, wel of niet ontsmet.

Onze Office Guiding Solutions helpen je ook om alle relevante boodschappen op de juiste plaats binnen jouw kantooromgeving te brengen: commerciële boodschappen, GDPR-proof omgang met bezoekersgegevens, veiligheidsboodschappen op de gewenste locaties in je bedrijf en interne boodschappen voor je medewerkers, bijvoorbeeld over verjaardagen, het menu in de kantine of aankondigingen van allerhande interne zaken.

En er is nog iets wat het geheel uniek maakt op onze markt: LeftClick biedt met één modulaire software 4 oplossingen en heeft daarbovenop het allerhoogste ISO beveiligingscertificaat behaald: ISO 27001).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, zodat we je onze visie kunnen laten zien over hoe jouw bedrijf beter en veiliger van visuele communicatie kan gebruik maken en je de kosten van kantoorhuur kan verlagen.