Interactive Meeting Solutions (IMS)2021-07-20T10:36:40+02:00

Interactive meeting
solutions

Onze interactieve touchscreens voor grote en kleine ruimtes laten jouw teams intuïtiever en interactiever samenwerken. Brainstormen wordt leuker, vergaderen efficiënter, presenteren indrukwekkender; conference calls voelen bijna als real life. Een veel gevraagde tool nu we meer op afstand met elkaar werken. Met één klik deel je eenvoudig een presentatie vanaf je laptop of je smartphone. Of je maakt van je scherm een whiteboard waarop je met een digitale pen jouw ideeën kan verduidelijken of waarop je team digitale post-its kan droppen. We brengen je graag op ideeën!

Boek uw demo

Premium touchscreens & conferencing tools

Voordelen

 • Zeer intuïtief werken
  De touchscreens zijn voor iedereen makkelijk te gebruiken: plug & play. Met een druk op de knop switch je tussen het presentatiescherm en het whiteboard.

 • Maximaliseer de efficiëntie van je vergaderingen.
  Een centraal scherm verhoogt de focus van je teamleden. Je werkt intuïtiever samen.

 • Papierloos werken
  Een mooie stap in de richting van een idealere wereld.

 • Draadloze presentaties
  Geen geknoei meer met kabels.

 • Brainstorm op afstand in de cloud
  Niet-essentiële verplaatsingen kan je vervangen door op afstand met elkaar te vergaderen en te brainstormen.

 • Vlotte video conferencing
  Een slimme vergadercamera met een uiterst brede lens voor kleine ruimtes brengt alle deelnemers in beeld, capteert de stemmen en tilt het vergaderen naar een hoger niveau.

Plug-and-play touchscreen

“Onze touchscreens zijn verkrijgbaar in een breed scala van maten van 55”, 65”, 75” tot 85” en passen in elke ruimte.”

I3TOUCH EX

De i3TOUCH EX staat garant voor verbluffende prestaties en biedt de beste, meest precieze IR-technologie die het gevoel van pen op papier behoudt.

Specificaties

I3TOUCH PX

De i3TOUCH PX is ons beste capacitieve touchscreen met een zeer hoogwaardige uitstraling en een unieke, natuurlijke en precieze schrijfervaring.

Specificaties

i3TOUCH PXr

Een hoogwaardig draaibaar touchscreen dat de unieke combinatie van een Windows-omgeving op een draaibaar display mogelijk maakt voor maximale veelzijdigheid in uw werkomgeving.

Specificaties
i3touch_e10r_ps_ui_classo

I3TOUCH E-SERIES

De i3TOUCH E-Series beschikt over alle tools om enthousiasme en betrokkenheid in de meeting room te brengen, en dit in evenwicht met uw budget.

Specificaties

I3TOUCH P-SERIES

De i3TOUCH P-Series combineert de meest essentiële samenwerkingstools met een slank, stijkvol design that heel natuurlijk en intuïtief aanvoelt.

Specificaties

I3HUDDLE

i3HUDDLE is een flexibele oplossing voor meeting rooms die presentaties, trainingen en meetings simpel maakt.

Specificaties
i3sixty_classo
i3sixty_classo

I3 SIXTY – digitale flipchart

De meest geavanceerde digitale flipchart voor echte mobiele en flexibele samenwerking.
De i3SIXTY is een mobiele en interactieve digitale flipchart die elke ruimte omtovert in een moderne, collaboratieve werkruimte.
Ideaal voor whiteboarding, screen-sharing en video-conferencing. Iedereen kan het gebruiken, het is gemakkelijk te leren.

Ontdek de features (video)
Specificaties

“Deel met een enkele klik een presentatie vanaf jouw laptop of mobiel apparaat op een centraal scherm in de meeting room via onze draadloze presentatie-oplossingen.”

Draadloos presenteren

Standaard draadloos presenteren

i3SYNC 4.0 Transmitter
 • Plug & play
 • Werkt met elk scherm
 • Veilige verbinding
 • Meerdere presentatoren
 • Plug & play
 • Draadloze touchback

Draadloos presenteren met touch

i3ALLSYNC TOUCH HDMI Transmitter

NEW.   i3SYNC & i3ALLSYNC USB-C

Los het compatibiliteitsprobleem tussen HDMI en USB-C apparaten op door een HDMI & USB-C dongle te combineren in dezelfde vergaderzaal.

i3SYNC & i3ALLSYNC zenders hebben nu ook een USB-C variant.  De basis blijft hetzelfde, ‘Presenteren met één klik’.

Draadloze presentaties

Deel met een enkele klik een presentatie vanaf jouw laptop of mobiel apparaat op een centraal scherm in de meeting room via onze draadloze presentatie-oplossingen.

Standaard draadloos presenteren

i3SYNC 4.0 Transmitter
 • Plug & play
 • Werkt met elk scherm
 • Veilige verbinding
 • Meerdere presentatoren

Draadloos presenteren met touch

i3ALLSYNC TOUCH HDMI Transmitter

 • Plug & play
 • Draadloze touchback

NEW.   i3SYNC & i3ALLSYNC USB-C

Los het compatibiliteitsprobleem tussen HDMI en USB-C apparaten op door een HDMI & USB-C dongle te combineren in dezelfde vergaderzaal.

i3SYNC & i3ALLSYNC zenders hebben nu ook een USB-C variant.  De basis blijft hetzelfde, ‘Presenteren met één klik’.

Video conferencing tools

“Gemakkelijke, effectieve en betrouwbare video-oplossingen voor elke vergaderruimte”

Yealink VC210 Camera

Yealink VC210

De perfecte oplossing voor kleine en middelgrote vergaderruimtes.

Met de ingebouwde Microsoft-teams werkt de sterk geïntegreerde VC210 samen met de Yealink-speakerphone CP900 om een native vergaderervaring in kleine ruimtes te bieden door het leveren van plug-and-play audio- en video-ervaring.

 • De Ultra HD 4K-camera ondersteunt 4x digitale zoom en e-PTZ, met een superbreed 103° horizontaal gezichtsveld, dat elke zitplaats aan de tafel bedekt.
 • 1080P full HD videoconferencing en H.265/HEVC codecs, bestand tegen tot 30% videoverlies.
 • Met de meest geavanceerde Beamforming technologie ondersteunen de 6 ingebouwde microfoonarrays van de VC200 een gerichte stempickup, waardoor een duidelijkere stem wordt gegarandeerd door de stem automatisch te identificeren en te vergelijken.
 • Automatisch filteren van niet-verwante ruis, dankzij Yealink’s Smart Noise Proof technologie, kan videoconferencing meer geconcentreerd worden.

Yealink MeetingBar A20 + touchpad CTP18

Alles-in-één samenwerkingsbalk met CTP18-tablet voor uw videoconferenties.

Met de ingebouwde Microsoft-teams werkt de sterk geïntegreerde VC210 samen met de Yealink-speakerphone CP900 om een native vergaderervaring in kleine ruimtes te bieden door het leveren van plug-and-play audio- en video-ervaring.

 • De MeetingBar A20-camera is uitgerust met AI-technologie, waaronder Auto Framing en Speaker Tracking.
 • Met de groothoeklens van 133° en Auto Framing kan de camera het aantal en de positie van de deelnemers herkennen en iedereen in het juiste perspectief plaatsen, zelfs in kleine ruimtes.
 • De Speaker Tracking technologie met een 20MP camera, zorgt voor een levendige face-to-face vergadering in een high-definition visuele ervaring.
 • Met Yealink Noise Proof Technology, akoestische echo-onderdrukking en dereverberatie, stelt de MeetingBar A20 met ingebouwde 8 MEMS microfoon arrays en luidspreker gebruikers in staat om naadloos en zonder onderbreking te genieten van een full-duplex spraakervaring en om duidelijk gehoord en gesproken te worden tijdens een vergadering.

Logitech Meetup

Alles-in-één vergadercamera met een ultrabrede lens voor kleine ruimtes

Logitech Room Solutions

Vooraf geconfigureerde systemen voor kleine, middelgrote en grote ruimtes

Ervaar het soort vergaderingen waarbij je hele team zonder beperkingen kan communiceren.

ONZE PARTNERS

Yealink video

Frequently Asked Questions

Hoe kiest u de beste opstelling voor uw vergaderzaal?2020-09-07T13:58:44+02:00

Technologie speelt ook een belangrijke rol bij het stimuleren van de betrokkenheid. Het maakt het gemakkelijker om ideeën en informatie te communiceren en om deelnemers op afstand te betrekken.

We onderzoeken verschillende kameropstellingen en bijbehorende technologie om u te helpen bij het selecteren van de perfecte kamer voor uw vergadering.

Meer info

Wat betekent interactief vergaderen?2021-03-15T12:58:00+01:00

Als we onze klanten technologie aanbieden, stellen we altijd deze twee vragen: hoe maken we het delen van informatie veiliger, makkelijker en beter en hoe gebruiksvriendelijk kunnen we dat doen?
Met onze interactieve vergaderoplossingen kunnen onze klanten, van vrije beroepen over KMO’s tot grote bedrijven, op een stapsgewijze en makkelijke manier informatie en bronnen (pc, tablet of smartphone) delen, zowel binnen een vergaderzaal als met deelnemers op afstand.

Hoe zit dat concreet in elkaar?

 • Op een heel makkelijke en 100 % veilige manier geef je medewerkers en bezoekers toegang tot de vergadering en de schermen. Daarbij zijn geen codes vereist.
 • Je kan aantekeningen maken op een blanco scherm zoals je vroeger op een flipchart deed. Achteraf kan je makkelijk alles delen via mail of QR code. Zo blijven geen vertrouwelijke notities hangen op de flipchart.
 • Je kan vanop het scherm aantekeningen maken op de documenten die je deelt: technische plannen, een presentatie die je samen maakt, …
 • Via professionele videoconferentie-apparatuur, op maat en op schaal van de vergaderzaal, kan je deelnemers op andere locaties laten deelnemen aan je vergadering op kantoor. Daarbij maakt het niet uit welke videoconferentie-software die de andere partij heeft.
 • Deelnemers op afstand die kunnen ook eenvoudig deelnemen aan die vergadering. Ook zij kunnen aantekeningen maken op het scherm, inhoud delen, praten en hun camera delen, alsof ze in de vergadering aanwezig zijn.
 • Voor onze Interactive Meeting Solutions hebben we een selectie aan technologieën gecreëerd waarmee “minder ICT begaafde” medewerkers vlot zullen kunnen werken.

Kortom: echt, makkelijk, efficiënt en interactief vergaderen. Wij leveren de beveiligde technologie (hardware en software), de ondersteuning en de opleiding; jij stapt met je medewerkers op een naadloze manier de nieuwe wereld in.

Dat betekent voor Classo echt interactief vergaderen.

Contacteer mij voor een demo

Wil je meer weten?

Contacteer ons

Deze oplossingen kunnen je mogelijk ook interesseren

Ga naar de bovenkant