Classo, de specialist in interactieve kantoortechnologie, neemt vanaf 1 juli de handelsportefeuille van het Gentse ABK Services over. Als technologisch dienstenleverancier voor bedrijven zet de onderneming hiermee zijn strategie kracht bij. Vanuit een bijkomende uitvalsbasis in het Gentse zal Classo voortaan over heel Vlaanderen zijn 3 dienstenlijnen aanbieden: Managed Document Solutions, Interactive Meeting Solutions en Office Guiding Solutions.

Classo eigenaar en CEO Rudi Van Laer: “Wij zijn verheugd dat we deze overname hebben kunnen realiseren. Enerzijds biedt dit ons een gezonde, bestaande klantenbasis voor Oost- en West-Vlaanderen. Anderzijds zien we de mogelijkheid om vanuit ons toekomstig kantoor in Gent niet enkel Oost-Vlaanderen en (Zuid-)West-Vlaanderen beter te kunnen bedienen, maar ook de as van de E40 naar Brussel. Onze fysieke aanwezigheid in de Gentse regio zorgt ook voor ondersteuning van het gebied tot de Antwerpse Linkeroever. Met het oog op de gestarte Oosterweelwerken verzekert dit meer garanties voor onze klanten in het Waasland.”

ABK Service eigenaar en zaakvoerder Marc Boelaert: “Omdat er geen opvolging was binnen ons bedrijf, waren we op zoek naar een partij waaraan we met een gerust gemoed onze klanten konden overdragen. Met Classo hebben we die zonder twijfel gevonden en het is met veel enthousiasme dat we onze bestaande klanten aan deze overnemer toevertrouwen. Classo heeft niet enkel dezelfde filosofie van nabije klantenservice, maar zal met haar andere diensten onze klanten ook veel meer dan enkel kantoorprinting kunnen bieden.”

Over ABK Service en Classo

Als grootste onafhankelijk verdeler van Triumph Adler in Vlaanderen is ABK Service al decennia lang specialist in printoplossingen voor KMO’s.
Tot de overname door Rudi Van Laer op 1 maart 2019 was Classo bekend onder de naam Toon De Somer en was (en is) de grootste onafhankelijk verdeler van Kyocera Document Solutions in België.
Classo, vandaag een Belgische totaalleverancier van intuïtieve en interactieve kantoordiensten, biedt 3 dienstenlijnen aan: Managed Document Solutions, Interactive Meeting Solutions en Office Guiding Solutions. In april creëerde Classo een specifieke dienstenlijn die bedrijven helpt om het werken in Covid-19 tijden makkelijker en goedkoper te maken.

BannerClassoABK