De wereld is meer digitaal dan ooit, en het is nog niet zo lang geleden dat de samenwerking een andere wending nam. Traditioneel bestond een collaboratieve meeting uit een centrale persoon die gebruik maakte van een projector, personen die toekeken, aantekeningen maakten en vervolgens hun eigen analyse en/of feedback gaven. De manier van samenwerking is nu echter vergevorderd. Organisaties hebben nu medewerkers die flexibel en vanop afstand werken.

Vergaderingen op de werkvloer gebeuren nu op een andere manier. Er zijn veranderingen aangebracht om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan meer vooruitgang op de werkplek. Vergaderingen en samenwerkingsverbanden worden nu vanop afstand gehouden zonder dat je face to face hoeft te staan of pen en papier hoeft te gebruiken om aantekeningen te maken zoals voorheen.

Er zijn tools ontwikkeld die inspelen op deze nieuwe manier van samenwerken en die platformen aanbieden waar medewerkers op elk gewenst moment kunnen samenkomen. In plaats van werkplekken zijn er over de hele wereld organisaties die zich meer richten op “huddle spaces” om ervoor te zorgen dat de doelen worden bereikt. De i3SIXTY, een mobiele flipchart, past perfect in deze filosofie.

Digitale Flipchart

Samenwerking

Een van de mooie dingen van een digitale flipchart is dat het perfect is voor meerdere vormen van brainstorming en samenwerking. Met de i3SIXTY kunnen meerdere deelnemers tegelijkertijd verbinding maken met het scherm en persoonlijke aantekeningen en notities maken. Dit kan een enorme besparing opleveren, zowel wat betreft de efficiëntie als de tijd, zodat de medewerkers zich zo productief mogelijk kunnen opstellen.

Als het gaat om delen en samenwerken, maakt de digitale flipchart het werk gemakkelijk. Medewerkers kunnen tijdens een presentatie ideeën noteren zonder dat ze op andere pagina’s hoeven te stoppen. U kunt een verzameling ideeën van meerdere externe bronnen maken door op het internet te surfen of via een extern apparaat op de digitale flipchart.

Ontmoetingen met medewerkers op afstand worden met de digitale flipchart eenvoudig mogelijk gemaakt. Zij kunnen presentaties op het scherm geven en ook bijdragen leveren wanneer dat nodig is.

Delen

De laatste tijd hebben veel organisaties om vele redenen een BYOD (ook wel bekend als Bring Your Own Device) beleid geïmplementeerd. Het verhoogt niet alleen de productiviteit, maar kan ook helpen om geld te besparen dat kan worden geïnvesteerd in hardware, software en andere productieve maatregelen. Medewerkers kunnen ook een morele boost krijgen, gezien het niveau van comfort van hun eigen apparaten.

Een van de redenen waarom de i3SIXTY zoveel aandacht krijgt bij zowel grote als kleine bedrijven is omdat het een nieuwe productieve en tijdbesparende manier biedt om samen te werken en ideeën te delen. De i3SIXTY bevordert de BYOD-cultuur en kan uw werknemers helpen zich meer autonoom te voelen als het gaat om hun doelen en taken. Werknemers kunnen hun apparaten draadloos aan het scherm koppelen zonder enige moeite.

Medewerkers kunnen hun bijdrage leveren aan de vergadering door het delen van hun notities via e-mail of het scannen van een QR-code. Deze manier van delen is direct en probleemloos. De digitale flipchart stelt medewerkers in staat om te tekenen en te schrijven in plaats van alleen maar een presentatie te presenteren, of door middel van notities te bladeren om over een bepaald onderwerp of probleem te spreken. Met de digitale flipchart kunnen meerdere medewerkers tegelijkertijd schrijven indien nodig.

i3SIXTY I3 Technologies

Nieuwe manieren van werken

Er zijn veel bedrijven die zich richten op “agile management” – het idee dat een organisatie zo reactief en flexibel mogelijk moet zijn. Op deze manier worden “daily stand ups” meer aangemoedigd dan lange en moeizame vergaderingen. Digitale flipcharts sluiten perfect aan bij de agile managementstijl, omdat medewerkers mobiel rond de flipchart kunnen staan en zo nodig aantekeningen kunnen maken.

Het idee hierachter is dat meer teams autonoom zijn dan ooit tevoren. Digitale flipchart maken het mogelijk dat medewerkers daar goed op voorbereid zijn. Ze hebben toegang met hun eigen technologie, waardoor ze meer richting en controle hebben over wat ze zeggen en hoe ze het zeggen. Een interessante kant van de digitale flipchart is dat er geen grote leercurve nodig is, waarbij medewerkers zich zorgen moeten maken over welke software en hardware er gebruikt wordt, of welke technologie er gebruikt moet worden.

De kans is groot dat uw organisatie een i3SIXTY nodig heeft, aarzel niet om het uit te proberen!

I3SIXTY – De meest geavanceerde digitale flipchart

Contacteer mij

Boek uw demo