Printen wordt almaar vaker gezien als een commodity, die losstaat van enige service. Maar bedrijven die hun printers op die manier bekijken, lopen extra risico om verkeerde beslissingen te nemen. Zo zijn ze geneigd hun keuze voor een bepaalde printer of multifunctional alleen te baseren op de prijs die ze per geprinte pagina zullen betalen. Hoewel dat logisch klinkt, is het dat allerminst. Een bedrijfswagen beoordeel je tenslotte ook niet louter op zijn verbruik per gereden kilometer. Hoeveel onderhoud zal de wagen nodig hebben? Wie zal dat onderhoud leveren? Met printers is het niet anders. Of je nu het duurste, het goedkoopste, het nieuwste of het meest ecologische model koopt, uiteindelijk is je printer maar zo goed als de service die je na verkoop geniet.

Dankzij het all-in huurcontract nemen wij ook de zorgen van het onderhoud weg. Wij beheren uw toestel, zorgen voor onderhoud, en leveren automatisch toners zodat u nooit zonder toner komt te zitten.

Alles – behalve papier – is inbegrepen:

  • toners
  • drums
  • wisselstukken
  • werkuren
  • verplaatsingskosten

We beheren uw contract en waken erover dat u steeds de beste oplossing in huis hebt. Is uw printer of copier gedurende het contract te klein geworden voor het aantal afdrukken dat u effectief maakt, dan maken we u een nieuw voorstel.

U blijft in ieder geval niet zitten met een toestel dat te veel of te weinig kan. Zowel op korte als op lange termijn is huren een interessante oplossing.