Beste klant,

In het kader van de Corona-epidemie zoeken wij de juiste balans om uzelf, uw medewerkers en onze medewerkers doorheen de moeilijke periode te loodsen. Zonder iemand in besmettingsgevaar te brengen, maar ook zonder onze dienstverlening in het gedrang te brengen.

1.  We hebben al ons personeel duidelijk geïnformeerd over de persoonlijke bijkomende hygiënemaatregelen die de overheid heeft aanbevolen. Naast o.a.veelvuldig handen wassen betekent dit ook geen handen schudden.

2.  Wij hebben thuiswerken mogelijk gemaakt en aangeraden voor al de werknemers bij wie dit mogelijk is.

3.  Wij hebben onze medewerkers gevraagd geen onnodige risico’s te nemen indien ze symptomen hebben. We zullen hier ook op toezien.

4.  Wij gaan alle vergaderingen en demo’s bij Classo met meer dan 3 deelnemers uitstellen omdat we niet voldoende afstand kunnen garanderen tussen de deelnemers in de vergaderzaal.

5.  We laten verder alle interventies en afspraken bij klanten en bij ons plaatsvinden.Maar we zullen uiteraard alle raadgevingen van de overheid opvolgen in verband met afstand houden en dergelijke.

6.  Mogen wij u vragen om op dezelfde manier voorzichtig te zijn bij contacten met onze medewerkers? Dan kunnen we samen zorgen dat we onze bedrijven en onze economie niet nog meer belasten.

Ondertussen zullen wij als uw technologiepartner er alles voor doen om u in de grootst mogelijke veiligheid te blijven ondersteunen en u toe te laten operationeel te blijven!

Met vriendelijke groeten,

Rudi Van Laer

Vergaderen
Home printing