Blijft u ook in uw kot?

Dat het virus voor ons allemaal een aardverschuiving teweegbrengt, hoeven we niet meer uit te leggen. Het vergt van u en van ons een grote dosis creativiteit om onze ondernemingen draaiend te houden terwijl we onze eerste plicht vervullen: de gemeenschap beschermen.

Moeder Natuur kan grillig zijn en zo worden we plots geconfronteerd met de noodzaak om versneld over te schakelen naar een andere, nieuwe manier van werken. Die zal zich ongetwijfeld voortzetten ook nadat deze crisis voorbij is, een deel van de nieuwe mobiliteit.

Wij willen u en de medewerkers op uw kantoor alvast helpen om het vergaderen (op afstand) mogelijk te maken en verplaatsingen te vermijden.

Samen met onze leveranciers i3 Technologies, Logitec en LG starten wij vandaag een actie (met een knipoog naar onze Minister van Gezondheid): “Blij(f) in uw kot!”.

De oplossingen die wij aanbieden, gaan van de inrichting van kleine vergaderzalen tot grote boardrooms en bieden we aan voor een maandelijkse huurprijs, installatie, opleiding en onderhoud inbegrepen voor de hele contractduur.

Met al deze oplossingen kan u gebruik maken van alle courante videoconferentiesoftware: Microsoft Teams, Zoom, Cisco Webex, enzovoort.

Onze sales executives kunnen u een modulair pakket samenstellen op maat van uw kantoor.

JA, CONTACTEER MIJ
Blijf in uw kot pakketten - Classo
Blijf in uw kot pakketten - Classo
Blijf in uw kot pakketten - Classo
Blijf in uw kot pakketten - Classo
Blijf in uw kot pakketten - Classo

Wij bieden in deze uitzonderlijketijden een korting van 15% op al onze modulaire vergaderpakketten. De geselecteerde items kunnen we voorlopig nog uit voorraad leveren.
Let wel op: de bevoorrading van zowat alle elektronica staat voor heel veel items ondertussen op een kritisch laag niveau, dus snel zijn is de boodschap!

Neem contact op met ons via uw sales executive, via het formulier op de website of via hello@classo.com.

Wij zorgen ervoor dat u snel en veilig operationeel bent, zodat u ook vanop afstand kan blijven zakendoen en vergaderen met personeel en klanten!

Ja, contacteer mij