HOME PRINTING & SCANNING TOPDEALS

Wordt het in jouw bedrijf ook gebruikelijker dat jij en jouw medewerkers van thuis uit werken? Maar hoe efficiënt kan je werken als je niet kan printen, scannen of kopieren? Videobellen via de laptop was vlot te regelen. Maar wat doe je met printen, kopiëren en scannen? Dat wordt op termijn toch een probleem, want wie betaalt de kosten?

Je kan niet verwachten dat de werkgever gaat opdraaien voor privégebruik of dat werknemers het gebruik van een kleine multifunctionele homeprinter uit eigen zak moeten betalen. 

En toch zou het ideaal zijn als jouw thuiswerkende werknemers voor hun kantoorwerk de nodige documenten kunnen printen, kopiëren of scannen. Daarom heeft Classo nu twee Home Multifunctional Print oplossingen uitgewerkt: één voor zwart-wit en één voor kleur, beide met kopieer- en scanmogelijkheid.

JA, CONTACTEER MIJ
MULTIFUNCTIONAL ZWART/WIT TOPDEAL
Kyocera homeprinting promo

De afdrukken boven de 1.000 per maand krijg je op jouw factuur duidelijk apart aangerekend aan € 0,025 per afdruk, zodat je, indien gewenst, die kan doorrekenen naar jouw werknemer of aanrekenen als voordeel in natura. overeenkomst voor 60 maanden, ook te verkrijgen in 36 of 48 maandencontract.

MULTIFUNCTIONAL KLEUR + ZW TOPDEAL
Epson Workforce - Homeprinting - promo

De afdrukken boven de inbegrepen minima per maand krijgt je op jouw factuur duidelijk apart aangerekend aan € 0,025 per zw/w afdruk en € 0.050 per kleurenafdruk, zodat je, indien gewenst, die kan doorrekenen naar jouw werknemer of aanrekenen als voordeel in natura. * overeenkomst voor 60 maanden, ook te verkrijgen in 36 of 48 maandencontract.

We leveren de toestellen aan huis. Alle gebruikelijke herstellingen, wisselstukken en dergelijke zijn inbegrepen en gebeuren in onze werkplaats. Classo betaalt de transportkosten heen en terug.

Geen gezeur meer over kosten of risico’s. Eén duidelijke kostprijs voor de werkgever en de werknemer betaalt geen extra kosten voor zijn beroepsdoeleinden.

Ja, contacteer mij