Door de uitbraak van de COVID-19-hebben veel bedrijven geen keuze: gezondheid primeert en medewerkers moeten daarom van thuis werken. De vraag naar online communicatie en de tools om dit efficiënt te laten verlopen neemt sterk toe.

Vergaderzalen zijn digitale werkruimtes geworden door werknemers in verschillende kamers en uit verschillende regio’s en landen. Vergaderingen zijn wendbaarder geworden en bevatten vaak deelnemers op afstand. Gebruik maken van effectieve vergaderruimtetechnologieën kunnen teams helpen om de samenwerking te vergroten.

Traditionele hardwarematige videoconferentie-oplossingen zijn vaak niet geschikt voor deze taak en kunnen voor veel ondernemingen onbetaalbaar zijn. Tegelijkertijd blijven de gebruikerservaring en de veiligheid belangrijke factoren bij de evaluatie van de nieuwere generatie van videoconferentie-oplossingen.

Door de professionele displays van i3 Technologies te combineren met Yealink oplossingen kunnen wij efficiënte en budgetvriendelijke videovergadering oplossingen aanbieden voor zowel de kleine Huddle room als de grote vergaderruimtes.

Yealink i3 technologies Classo

VC210 Teams Edition

Betaalbare video-samenwerkingsbar voor huddle en kleine ruimtes. (tot 6 personen)

Met de ingebouwde Microsoft-teams werkt de sterk geïntegreerde VC210 samen met de Yealink-speakerphone CP900 om een native vergaderervaring in kleine ruimtes te bieden door het leveren van plug-and-play audio- en video-ervaring.

  • De Ultra HD 4K-camera ondersteunt 4x digitale zoom en e-PTZ, met een superbreed 103° horizontaal gezichtsveld, dat elke zitplaats aan de tafel bedekt.
  • 1080P full HD videoconferencing en H.265/HEVC codecs, bestand tegen tot 30% videoverlies.
  • Met de meest geavanceerde Beamforming technologie ondersteunen de 6 ingebouwde microfoonarrays van de VC200 een gerichte stempickup, waardoor een duidelijkere stem wordt gegarandeerd door de stem automatisch te identificeren en te vergelijken.
  • Automatisch filteren van niet-verwante ruis, dankzij Yealink’s Smart Noise Proof technologie, kan videoconferencing meer geconcentreerd worden.
Yealink VC210 Camera

Yealink MVC smart video collaboration

Yealink MVC Series is het gloednieuwe videoconferentiesysteem dat door Yealink is uitgebracht en dat een revolutie teweegbrengt in de Microsoft Teams Rooms vergaderervaring.  De Yealink MVC serie is een alles-in-één videoconferencing systeem en is leverbaar in diverse modellen. Voor zowel de kleine vergaderkamer (huddle room), middelgrote en de grote vergaderruimte biedt Yealink een geschikte video-oplossing. De MVC-serie bestaat uit een touch console, content sharing unit, audio/video randapparatuur en een mini-PC. De MVC serie integreert volledig met Microsoft Teams.

Yealink vergaderoplossing

MVC300

Een alles-in-één videoconference systeem voor kleine vergaderruimtes. (5-7 personen)

De Yealink speakerphone CP900 en UVC30 camera zijn ontworpen voor kleine vergaderruimtes. De Yealink Mini-PC box kan op de tafel worden geplaatst, aan de muur worden gemonteerd of op een TV worden gezet voor een rommelvrije vergadertafel. Yealink’s MVC300 complete oplossing biedt gebruikers een flexibele inzetbaarheidsoptie die zich aanpast aan de indeling van uw kleine ruimte.

Yealink vergaderoplossing MVC

MVC500

een alles-in-één videoconference systeem voor middelgrote vergaderruimtes. (6-8 personen)

De Yealink Mini-PC box kan op de tafel worden geplaatst, aan de muur worden gemonteerd of op een TV worden gezet voor een rommelvrije vergadertafel. De aanwezigen kunnen comfortabel spreken door de draadloze CPW90 microfoon rond de vergadertafel te bewegen. Inclusief de MTouch-console, content sharing unit, audio- en videorandapparatuur en Mini-PC, biedt de Yealink MVC500 complete oplossing gebruikers een flexibele inzetbaarheidsoplossing voor kleine en middelgrote vergaderruimtes.

Yealink vergaderoplossing

MVC800

Een alles-in-één videoconference systeem voor grote vergaderruimtes. (9-13 personen)

De Yealink UVC80, een 12x optische zoom camera, legt het verste deel van de vergaderzaal vast. De VCM34 microfoon met een 6 meter hoge spraakopname zorgt ervoor dat iedereen duidelijk te horen is. De Mini-PC box kan op de tafel worden geplaatst, aan de muur worden gemonteerd of op een TV worden gezet voor een rommelvrije vergadertafel. De Yealink MVC800 complete oplossing optimaliseert de vergaderervaring en biedt gebruikers een flexibele inzetmogelijkheid voor middelgrote en grote vergaderruimtes.

De interactieve displays van i3-Technologies zijn uitermate geschikt voor videoconferencing

i3-technologies is een van de toonaangevende fabrikanten ter wereld van interactieve technologieën voor in scholen of bedrijven.
Door de displays te combineren met een video vergaderoplossing maakt u het nog eenvoudiger om presentaties op afstand te geven. Deel het whiteboard direct in de meeting en zie uw gesprekspartners direct in één scherm.

I3TOUCH EX

De i3TOUCH EX staat garant voor verbluffende prestaties en biedt de beste, meest precieze IR-technologie die het gevoel van pen op papier behoudt.

Specificaties

I3TOUCH PX

De i3TOUCH PX is ons beste capacitieve touchscreen met een zeer hoogwaardige uitstraling en een unieke, natuurlijke en precieze schrijfervaring.

Specificaties

i3TOUCH PXr

Een hoogwaardig draaibaar touchscreen dat de unieke combinatie van een Windows-omgeving op een draaibaar display mogelijk maakt voor maximale veelzijdigheid in uw werkomgeving.

Specificaties

Meer info over hoe wij kunnen helpen met de technologische inrichting van uw vergaderzaal?

Contacteer mij

Contacteer mij!