Open kantoorruimtes zijn niet langer synoniem voor lawaai en afleiding dankzij mobiele interactieve schermen. Deze technologie transformeert elke open ruimte in een co-creatieve omgeving, waarbij het scherm met zijn verrijdbare vloerstand eenvoudig kan worden gerold naar de plaats waar het op dat moment het meest waardevol is. Dit maakt elke hoek van het kantoor bruikbaar voor productieve interacties. Een afterwork waarbij je samen naar een sportwedstrijd of film kijkt, dat kan natuurlijk ook!

Open ruimte’s

De flexibiliteit van deze schermen maakt het vinden van ad-hoc vergaderruimtes eenvoudiger. Ze stimuleren creativiteit, verhogen productiviteit en verbeteren de efficiëntie met tools zoals whiteboarding, presenteren, draadloos delen en meer. Zo benut je je werkruimtes optimaal, door ideale settings te creëren voor spontane brainstormsessies of vergaderingen in open ruimtes.

Naast open ruimte’s kan je interactieve schermen ook slim inzetten in meeting rooms, training rooms, co-create spaces en manager offices. Met of zonder rollende standaard.

Yealink meeting board

Alles in één

Een alles-in-één ontwerp elimineert ook de noodzaak voor aparte televisies, camera’s, microfoon’s, whiteboards, markers en gommen, wat rommel vermindert en vergaderingen stroomlijnt.

Wil je meer info over hoe wij je kunnen helpen bij het digitaliseren van je workspace?

Contacteer mij