Welcome back

Na een moeilijke periode voor ons allemaal, kunnen we er weer stap voor stap tegenaan. We hebben niet stil gezeten en hard gewerkt aan een fonkelspiksplinternieuwblinkendemegainteressante website.

Krijg als lid van de Classo community

op alle bestellingen die je in juni, juli of augustus plaatst.

Classo is zo veel meer dan printing!
Bekijk al onze oplossingen.

01
Managed Document Solutions

Classo HomePrint laat je toe om voor een vaste prijs een mulitifunctional bij je medewerkers te plaatsen. Geen verrassingen over print-, scan- en kopieerkosten van medewerkers thuis. Thuis werken en toch alle faciliteiten hebben alsof je op kantoor werkt.

Meer info

02
Interactive Meeting Solutions

Videoconferentie en samenwerken op afstand hebben hun plaats veroverd.Wij bieden touchscreens die je toelaten om heel makkelijk intern en extern, interactief en kwalitatief te vergaderen.

Meer info

03
Office Guiding Solutions

Krijg zicht op de people flow in je onderneming en organiseer de bezetting van vergaderruimtes en flex desks op een efficiënte manier. Een handige tool in deze anderhalvemetertijden. Via strategisch opgehangen schermen informeer je bezoekers en teams.

Meer info

04
HygieAccess Solutions

Een modulair servicepakket dat alle technologie die nodig is voor het managen van de Covid-19 regels en mensenstromen automatisch regelt: de digitale ruggengraat van jouw Covid-19 beleid!

Meer info

Oplossingen die jouw bedrijf Covid Proof maken. Veiliger, kostenbesparend en efficiënter werken.

Contacteer ons