Van handpompjes waar er meer gel naast ligt dan nog in het flesje zit, tot schermen waar de draden op onder en over hangen. Als we vandaag de dag zo eens rondwandelen zien we een allegaartje van oplossingen, het levende bewijs dat onze Belgische ondernemers zoals steeds creatieve octopussen zijn en elke situatie, zelfs één zo vreemd als die van vandaag, met bravoure aanpakken.

Sommige organisaties laten zich, niet geheel onlogisch, zelfs verleiden tot het meten van lichaamstemperatuur van bezoekers en werknemers, hoewel dit in strijd is met de GDPR wetgeving. Dit is immers enkel met een handthermometer en zonder het vragen van persoonsgegevens toegestaan volgens de duidelijke feedback van de privacy commissie.

Toch maakt het ook duidelijk dat er meer nodig is om bedrijven toe te laten om meer te kunnen focussen op de bedrijfsvoering in het nieuwe normaal.

Classo heeft van de nood een deugd gemaakt en met HygieAccess een reeks professionele technologische toepassingen gemaakt die het beheer van de Covid-19 regels voor u gaat automatiseren. Want dat wilt u uiteindelijk, hulp van experten die u toelaten weer te focussen op uw basis activiteiten.

Onze raadgevers komen graag bij u langs om een analyse te maken en een plan van aanpak.

Bekijk zeker onze COVID-oplossingen voor meer info.

Hygiepole dispenser

Meer info over hoe wij kunnen helpen met het beheer van de Covid-19 regels in uw gebouwen?

Contacteer mij

Contacteer mij!