toon de blokken hulp

Toepassing

Papierformaat

Output

Snelheid

 • Deze zeer krachtige MFP met een snelheid tot 55 ppm is de perfecte keuze voor middelgrote en grote werkgroepen. Hij is ontworpen om zelfs de grootste printjobs aan te kunnen en zijn 100-vel Single Pass Duplex documentprocessor scant met een indrukwekkend tempo van 100 ipm. Het kan worden aangevuld met extra papiercassettes die maximaal 2.600 pagina's bevatten en kan eenvoudig geintegreerd worden in uw bestaande zakelijke workflows dankzij het open oplossingsplatform HyPAS™. De componenten met lange levensduur garanderen de betrouwbaarheid en productiviteit die u van een KYOCERA-toestel verwacht; u zult zeker ook de lage afdrukkosten waarderen en de minimale milieu-impact die voldoet aan de nieuwste regelgeving.
 • De TASKalfa 358ci is een krachtige A4 kleuren-MFP voor kleine tot middelgrote werkgroepen in middelgrote tot grote bedrijfsomgevingen waar duurzame operaties en flexibele afwerking vereist zijn. Een vernieuwd 7-inch bedieningsscherm met intuïtieve bediening zoals scrollen en schuiven, in- en uit 'pinchen' zoals smartphones en tablets. Geavanceerde beveiligingsfunctionaliteit zoals beveiligd opstarten, Trusted Platform Module (TPM) en standaard Data Security Kit.

 • De TASKalfa 4012i is een echt betrouwbare A3 monochrome MFP's voor kleine tot middelgrote werkgroepen in alle bedrijven of professionele werkplekken waar hoge productiviteit, hoge betrouwbaarheid en optimale investeringen vereist zijn.
 • De nieuwe TASKalfa 5053ci biedt de nieuwste beveiligingstechnologie om alle waardevolle gegevens te beschermen en zorgt ervoor dat informatie achter virtuele slot en grendel wordt bewaard. Het gebruik van toegevoegde functies om informatie te beveiligen betekent dat bedrijven hun multifunctional veilig kunnen gebruiken in de wetenschap dat ze geen onschatbare gegevens in gevaar brengen tijdens het proces. Bovendien zorgt levendige kleuren voor afdrukken van hoge kwaliteit naast een flexibele benadering van papierverwerking en afwerking, wat betekent dat deze TASKalfa de complete oplossing is om een efficiënte manier van printen, kopiëren en scannen te bieden terwijl u vertrouwt op een bekroonde engine. Met al deze functies bij elkaar is de ideale oplossing beschikbaar om de behoeften aan kantoordocumenten te beheren.
 • De TASKalfa 3212i is een uiterst betrouwbare A3 monochrome MFP voor kleine tot middelgrote werkgroepen in alle bedrijven of professionele werkplekken waar hoge productiviteit, hoge betrouwbaarheid en optimale investeringen vereist zijn.
 • Als het gaat om bedrijven die op zoek zijn naar een multifunctioneel product dat veiligheid en efficiëntie garandeert, is de nieuwe TASKalfa 2553ci de ideale oplossing. Deze printer biedt afdrukken van hoge kwaliteit in levendige kleuren met een flexibele benadering van papierverwerking en afwerking en is de complete oplossing voor al uw kantoordocumentvereisten. Bovendien wordt de beveiliging gegarandeerd door het gebruik van de nieuwste technologie om uw meest waardevolle gegevens te beschermen. Naast functies voor gebruiksvriendelijkheid, zoals een paneel met aanraakscherm, biedt dit TASKalfa-apparaat alle nieuwe niveaus van efficiëntie voor bedrijven die de productiviteit willen verhogen zonder concessies te doen aan de beveiliging.

 • De nieuwe TASKalfa 6053ci bezit alle nieuwste technologische ontwikkelingen om maximale veiligheid voor uw gegevens te bieden, en zorgt ervoor dat informatie onder virtuele slot en grendel wordt bewaard. De inzet van innovatieve beveiligingsfuncties zorgt ervoor dat informatie die door deze multifunctional gaat niet in gevaar wordt gebracht. Naast informatie ter bescherming biedt het apparaat ook afdrukken van hoge kwaliteit met levendige kleuren, die kunnen worden afgewerkt met een reeks flexibele opties, ideaal voor een verscheidenheid aan documenttypen, lengten en formaten. Een bekroonde engine biedt ook onovertroffen betrouwbaarheid en consistentie om het product echt uniek te maken door een oplossing te bieden voor de behoeften van een bedrijf in elke branche en van elke omvang.

 • Met een 10.1 inch-aanraakscherm voor een hoger gebruiksgemak en de nieuwste beveiliging, is de nieuwe TASKalfa 3253ci de ideale oplossing voor de vereisten qua kantoordocumenten. Deze printer biedt afdrukken van hoge kwaliteit in levendige kleuren met een flexibele benadering van papierverwerking en -afwerking. Het is de complete oplossing om op een effciënte manier te printen, kopiëren, scannen en zelfs faxen én een allround manier om de documentbehoeften te beheren. Vertrouwend op een bekroonde motor, zijn kwaliteit en consistentie verzekerd en zo bedrijven in staat te stellen nieuwe hoogten van productiviteit te bereiken zonder in te boeten op wat voor hen het belangrijkst is: bescherming van hun onschatbare bedrijfsgegevens en informatie.
 • Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en een focus op gebruiksgemak, is de nieuwe TASKalfa 4053ci de ideale oplossing voor kantoordocumentvereisten. Levendige kleuren zorgen voor afdrukken van hoge kwaliteit en bieden daarnaast een flexibele oplossing voor papierverwerking en -afwerking, wat betekent dat deze multifunctional de complete oplossing is om op een efficiënte manier af te drukken, te kopiëren, te scannen en nog veel meer. Vertrouwend op een bekroonde engine, is kwaliteit en consistentie verzekerd. Een aanraakscherm biedt verbeterde bruikbaarheid waarmee gebruikers meer flexibiliteit met hun documenten krijgen. Deze functies vormen samen een goed uitgeruste multifunctionalt dat perfect is voor de behoeften van bedrijven van elke omvang in verschillende sectoren.

 • Onze nieuwe TASKalfa 7353ci is de perfecte keuze voor alle veeleisende werkgroepen en voor productie op kantoor. Naast de snelle prestaties, de geavanceerde papierverwerkingsopties en een maximale papiercapaciteit van 7.650 vel blijft er niet veel meer te wensen over. De afdrukkwaliteit is verbazingwekkend: de TASKalfa 7353ci drukt af op 1.200 bij 1.200 dpi. Dit levert zeer gedetailleerde resultaten, zelfs bij de hoogste afdruksnelheden. De nieuwe en geavanceerde toner met een vergroot kleurbereik produceert de meest levendige kleuren. Het vernieuwde 10,1 inch touchscreen maakt de toegang tot alle functies zeer intuïtief en gemakkelijk in gebruik.
 • Al het beste dat KYOCERA heeft te bieden komt samen in deze compromisloze MFP. Met een afdruksnelheid tot 83 A4 pagina’s per minuut in zwart en tot 70 pagina’s A4 pagina’s in kleur, de nieuwste kleurentechnologie die echt uitstekende en levendige resultaten biedt en een maximale papiercapaciteit van 7.650 vel is het duidelijk waarom dit het topmodel is van onze nieuwe TASKalfa-serie. En er is meer: de snelle prestaties van de TASKalfa 8353ci worden ondersteund door de 8 GB Solid State Drive en een 320 GB harde schijf, waardoor de hoge afdruksnelheid zelfs bij de maximale afdrukresolutie wordt vastgehouden. Als dat nog niet genoeg is kunt u met de optionele Fiery Controller de kwaliteit verfijnen en de kleurenproductiviteit verhogen.

 • Snel multifunctioneel apparaat voor kleine werkgroepen Verminder uw milieubelasting en verlaag uw zakelijke afdrukkosten, maar verhoog uw productiviteit met minder interventie en verbeterde beveiliging.Dit multifunctionele 4-in-1 apparaat voor kleine werkgroepen is ideaal voor de zakelijke omgeving, van kleine kantoren tot grote ondernemingen die voorheen mogelijk laserprinters gebruikten, maar nu op zoek zijn naar kostenbesparingen, verhoging van de productiviteit en beperking van de uitvaltijd. Bovendien kunnen ze de milieubelasting van hun bedrijf terugdringen en hun reputatie op het gebied van verantwoord ondernemen verbeteren.
Ga naar de bovenkant